Wil je deel uitmaken van Zándaka?

Je bent FKC-hulpverlener.

En je zoekt een geschikte (bijkomende) ruimte om cliënten te behandelen? Zándaka verhuurt behandelruimtes, helemaal op maat van FKC. Zo hoef je zelf geen praktijk in te richten en werk je in een gespecialiseerd FKC-centrum. 

Je volgt een FKC-opleiding.

Dan kun je bij ons vertrouwen en ervaring opdoen.
 

Je bent energetisch therapeut, yogadocent …

Zándaka is een energetisch centrum met een breed aanbod. We werken vanuit verschillende disciplines. Deel je onze holistische en energetische visie op gezondheid? Dan zijn er heel wat samenwerkingsmogelijkheden. Want we verhuren ook behandel- en activiteitenruimtes voor jouw therapiesessies, workshops, lezingen, yogalessen … We bieden je alles wat je nodig hebt om je activiteit uit te voeren.

Faciliteiten

Samenwerken?

Je komt terecht bij een fijne groep gelijkgestemde mensen die jouw wereld begrijpt. Je surft mee op de naamsbekendheid en communicatie van Zandaka. De aankondigingen voor jouw activiteiten krijgen bijvoorbeeld een plaatsje op deze Zándaka-website.

Geïnteresseerd? Danny Kaes overloopt graag alle mogelijkheden, tarieven en beschikbaarheden. Contacteer hem via info@zandaka.be of op het nummer 0498/86.20.69.