Wie zijn we?

We zijn gespecialiseerd in energetische behandelingen om je klachten op bewust en onbewust niveau aan te pakken. Zándaka ontstond vanuit een osteopaten- en kinesistenpraktijk. Het merendeel van onze teamleden heeft dan ook een brede en medische achtergrond. Elke FKC-hulpverlener is kwalitatief opgeleid en heeft de nodige ervaring om je correct te testen. We werken hecht samen en delen onze kennis en ervaring. Dit team staat achter jou en maakt van jouw klacht een prioriteit.

Danny Kaes, Natalie Kaes, Liesbeth Valkenborgh, Pamela Costantini of Yarreth Rasera helpt je graag verder.

Zandaka team - danny kaes

Danny Kaes

Opgeleid in kinesitherapie, osteopathie, Applied Kinesiology, Neurostructurele Integratie Therapie (NST) en FKC-zorgverlener met verdieping in relaties, sterfte, levenslessen, jezelf en ziekteverloop.
Tussen 1994 en 2015 was Danny kinesist – osteopaat in het medische team van de A-ploeg van KRC Genk.

 

Wil je een afspraak boeken bij Danny, vul even het contactformulier in of bel ons op 089/35 12 32.

Zandaka team - natalie kaes

Natalie Kaes

Opgeleid in kinesitherapie, osteopathie, osteopathie bij kinderen en zwangerschap, Applied Kinesiology, Neurostructurele Integratie Therapie (NST), Energetisch Structurele Balans (ESB) en FKC-zorgverlener met verdieping in relaties, sterfte, levenslessen, jezelf, ziekteverloop en opstellingen.

 

Wil je online een afspraak boeken bij Natalie klik dan hier.

Zandaka team - Liesbeth valkenborgh

Liesbeth Valkenborgh

Opgeleid in sociaal-agogisch werk en contextueel hulpverlener, FKC hulpverlener met verdieping in relaties, sterfte, levenslessen, jezelf, ziekteverloop en opstellingen.

Wil je online een afspraak boeken bij Liesbeth klik dan hier.

Zandaka team - pamela costantini

Pamela Costantini

Verpleegkundige met als specialisatie psychiatrie en FKC hulpverlener met verdieping in relaties.

Zandaka team - Yarreth Rasera

Yarreth Rasera

Opgeleid in orthomoleculaire therapeut en sportkinesitherapie, manuele kinesitherapie, Myofasciaal, Applied Kinesiologie, Neurostructurele Integratie Therapie (NST), Emotionally Focused Therapy (EFT), Neuro-Interlink en Traumatic Brain, Meridiaantherapie en FKC-zorgverlener in opleiding.